Mac Sanitize on suomalainen innovaatio

 Laite on suunniteltu Savonlinnan Elektroniassa toimivassa 3K–laboratoriossa ja rakennettu Savonlinnassa Savox-konserniin kuuluvan CEF Oy:n elektroniikkatehtaalla. Ensimmäiset laitteet esitelty ja ensiasennettu 2009. Laite sai Etelä-Savon Innosuomi-kunniakirjan 2010

 

Suunniteltu olemaan ihmisten keskellä

Laite on suunniteltu suuria ihmisjoukkoja palvelevaan käyttöön kuten mm. liikenneasemille, henkilöstö- ja  ym. ravintoloille, kauppakeskuksiin jne.

Olemme siellä missä sinäkin

Ensivaiheessa laitetoimitukset suunnattiin polttoaine/kauppa/ravintolatoiminnan  liikenneasemiin. Laitteen muita toimituksia tapahtui  lääkäri- ja hammaslääkäri-asemille, kuntosaleille jne.  Kaksi laitetta oli käytössä myös Presidentin linnan Itsenäisyyspäivän juhlissa 2009 sikainfuenssa-aallon oltua pahimmillaan.

Mac Sanitize on turvallinen

Laitteen toimintatapa on erilainen kaikkiin tiedossa oleviin laitteisiin nähden ja se on väärinkäyttöä estävä ja lapsiturvallinen. Laite on käytännössä huoltovapaa ja tarvitsee vain ulkoisen puhdistukset. Yksi viiden litran desiainekannu antaa 10.000-15000 kertasuihketta säädöstä riippuen.

Käytämme Tukes-hyväkyttyjä käsien desinfiointiin  tarkoitettuja aineita. 

Kolmas sukupolvi

Nyt aloitamme kolmannen sukupolven laitteiden valmistuksen. Ensimmäiset uudet laitteet valmistuvat viikolla 38/2020 ja toimitukset alkavat viikolla 39/2020.

Laitteessa on merkittäviä kehityskohteita ja luotettavuutta sekä huoltoa parantavia parannuksia. 

Lisätietoja laitteesta  ja sen toiminnasta annamme mielellämme. Olemme kiinnostuneita tarjoamaan laitetta sekä vastaamaan sen käyttökunnosta ja toimittamaan tarvittavan desinfiointiaineen. 

Nyt valmistuvan tuotantoerän  hinnat ovat  950 -1150 euroa. Desinfiointiaineen hinta raaka-aineen saatavuudesta riippuen 40-60€/5 litraa. Molemmat alv 0%.

 

OTA YHTEYTTÄ